Kan man nu det - holde konfirmationsfesten som et Tea Party?

Hannah og hendes familie gjorde det – Og for dem er der ingen tvivl. Det kan man - endda med stor succes!

- Jeg syntes, det lød ret åndsvagt, da min mor foreslog, at min konfirmation skulle holdes som et Tea Party. Jeg tænkte, at så ville der ikke være plads til taler og sange. Mine veninder syntes også det lød lidt underligt, siger Hannah, der blev konfirmeret i foråret 2012. Hannah er i dag ikke i tvivl om, at hun ville gøre det hele om igen på nøjagtigt samme måde, hvis hun skulle.

Den bedste konfirmation nogensinde

- Det var den bedste konfirmation, jeg nogensinde kunne have ønsket mig! Maden var let og supergod, man blev ikke tung og sløv, som hvis vi havde fået varm mad midt på dagen. Og der var plads til taler og sange. Børnene kunne gå til og fra og nippe til maden. Og maden var noget alle aldersgrupper kan lide.

 Noget let og delikat

- Ja, vi ville netop gerne undgå suppe, steg og is, supplerer Kristine, Hannahs mor. - Det skulle være noget let og delikat. Et Engelsk Tea Party, a la det Simply Tea ridsede op for os, lød helt perfekt til vores gæsteliste på 50-60 personer.

Vi ville gerne holde en rigtig dansk konfirmation hjemme hos os selv, men gæsterne skulle også have en særlig oplevelse. Det hele var så fint afstemt fra Alexis og hendes pigers side, der var plads til alt, hvad der hører sig en konfirmation til. Det var superprofessionelt. Og en meget smuk oplevelse, siger Kristine.

Gæsterne svævede derfra

 - Maden, de forskellige teer og den forklaring Alexis gav os hen ad vejen om, hvordan teerne bliver til, det var så inspirerende, og gæsterne nærmest svævede derfra om aftenen.

- Og det med kaffedrikkerne, man tænker måske det er en udfordring - men det var overhovedet ikke noget problem. Vi havde  kaffe i huset, men der var ingen, der efterlyste det, siger Kristine.

Menu

For Hannah og hendes familie startede Tea Party’et efter kirken og strakte sig frem til omkring klokken fem om eftermiddagen. Derefter var gæsterne inviteret til at blive og få suppe, ost og vin, som familien selv stod for at arrangere.

Hannahs Tea Party menu bestod af:

Quiche Lorraine tærte, tre forskellige slags sandwich, scones med clotted cream, lemoncurd og jordbærmarmelade og et udvalg af Simply Tea’s lækre hjemmelavede kager serveret med et udsøgt udvalg af teer til.

Har du/I lyst til at holde en anderledes konfirmationsfest?

Simply Tea kommer gerne med forslag til en menusammensætning.
Ring og få en uforpligtende snak med os om, hvordan vi kan være med til at gøre dagen til en festlig og uforglemmelig dag for dig og din familie. Kontakt Alexis Kaae, Simply Tea, på telefon 2639 3077